Фотолов

Your Reservation
Check In
Night
Check Out
Rooms
Room 1
Adults
Children

Фотолов

С фотоапарат и камера на лов

Как да прекараме три различни почивни дни във Велинград, България…

Вашата луксозна планинска фото екскурзия през лятото.

Вземете с Вашето семейство и приятели фотоапаратите и тръгвайте към Велинград, където въздухът е чист и свеж, истинско удоволствие за любителите на природата и тези, които искат да избягат от стреса на големия град.

Представете си как ще прекарате 3 дни в една от най-прекрасните планини в Източна Европа – Родопа планина.
Освен ако не сте запознати с Велинград и околностите, би било трудно да планирате Вашия престой. Ние работим за това да Ви осигурим идеи за пътувания и специални пакети с разнообразие от пролетни и летни развлечения, за да се възползвате от типа престой.
За да Ви помогнем да си представите този престой ние Ви предлагаме следния план-график за три дни, в който са включени част от възможностите за пълноценна фото почивка в региона на град Велинград и Западните Родопи. 
Пакетът е подходящ и за вашите гости от чужбина.

Вила Вучев е само на Ваше разположение – други гости не се допускат

Свържете се с нас и ние ще изготвим оферта за Вас.

Ден първи

След 14.00 часа. Пристигане във Вила Вучев
При пристигане ще бъдете посрещнати от милите домакини на Вила Вучев. Те ще Ви покажат удобствата и ще Ви помогнат да се настаните в избраната от Вас стая.
14.30 часа. Освежаващи напитки за посрещане
След настаняването във Вила Вучев нашите любезни домакини ще Ви посрещнат с изстудено качествено бяло вино, освежаващи напитки и плато сезонни плодовесервирани в трапезарията или на терасата в градината.
15.00 часа. Почивка и плаж в двора на Вила Вучев 
Насладете се на прекрасните пролетни или летни следобеди във вътрешния двор на вилата. Приятно аранжираните тревни площи с разнообразни цветя и храстчета,топлият басейн и шезлонгите около него ще бъдат добро начало на един незабравим престой във Вила Вучев. Изстуденото бяло вино, бира и безалкохолни напитки ще допринесат за Вашето откъсване от стреса на големия град. Плажът и дворът са изцяло на ваше разположение, тъй като по време на вашия престой няма да има други гости.
17.30 – 19.30 часа. Разходка в центъра на град Велинград
Време за разходка и опознаване на централната част на град Велинград. 20.00 часа.Вечеря приготвена във вилата
Домакините на вила Вучев Ви очакват с подредена маса на двора за вечеря, приготвена от екологично чисти и подбрани продукти от региона. Към вечерята сме включили две бутилки червено вино и бутилка маркова ракия. Възползвайте се от удобствата на вилата, за да се подготвите пълноценно за следващия разнообразен ден.

Ден втори

6.00 часа. Закуска във вилата
Вашата обилна закуска ще бъде готова и ще Ви очаква, като тя включва:
Чай, кафе, мин вода, сокове, кисело мляко,4-5 вида сладка от горски плодове, сирене, натурален пчелен мед, домашна баница/палачинки/домашни мекици/пържени филийки/ по Ваш избор и други вкусотии.
7.00 часа. Фото лов и разходка в планината
Тръгване от Вила Вучев с високо проходим автомобил и водач. При пристигане на начална точка се тръгва пеш на фото лов по уточнени маршрути и с професионален водач. При надморска височина от 780 м. до 2186 м. и под ръководството на опитни водачи – ловци могат да се заснемат благороден елен, сърна, дива свиня, глухар, мечка, вълк и лисица, разнообразни дървесни видове и растения. Прекрасни панорамни изгледи от великата Родопа планина.
13.00 часа. Пикник в планината
Ще подготвим за Вас при определен заслон в гората. Салати, домашно приготвени сандвичи, плато колбаси, сезонни плодове ще Ви очакват за лек обяд. Ще доставим за Вас изстудени бира и безалкохолни напитки.
14.00 часа. Плаж във Вила Вучев 
Топлият басейн с шезлонги, сауна с джакузи и частен масаж (при заявка) във вилата ще Ви възстановят след прехода в планината. Бяло изстудено пенливо вино и сезонни плодове са сервирани на двора.
17.30 часа. Следобеден чай 
Вила Вучев ще Ви предложи следобеден чай, който включва пресни сладкиши и богата селекция от чай и кафе.
18.00 часааса. Разходка до квартал Чепино
Разгледайте езерото Клептуза-емблемата на Велинград
Най-големият карстов извор в България – Клептуза – се намира на десния бряг на Чепинска река, до планинския склон в квартал Чепино, Велинград. Водата от извора пълни две красиви изкуствени езера, които са сред най-популярните места за почивка и отмора сред гостите и жителите на курортния град. В езерото имаводни колелета, а около него има красив парк и няколко кафета и ресторанта.Параклис „Св Петка“ е над езерата на няколко минути пеш.
20.00 часа. Вечеря приготвена във вилата
Домакините на вила Вучев Ви очакват с подредена маса на двора за вечеря. Менюто ще включва прясна пъстърва на скара от рибарника на езерото Клептуза. Опитайте чаша червено вино до пламъка на камината в градината на Вила Вучев.

Ден трети

8.00 часа. Закуска във вилата
Вашата обилна закуска ще бъде готова и ще Ви очаква, като тя включва:
Чай, кафе, мин вода, сокове, кисело мляко,4-5 вида сладка от горски плодове, сирене, натурален пчелен мед, домашна баница/палачинки/домашни мекици/пържени филийки/ по Ваш избор и други вкусотии.
10.00 часа. Екскурзия до село Дорково:
-Средновековната крепост Цепина с музея към нея.
Първото писмено сведение за крепостта Цепина е от 1220 г. Това е една дарствена грамота (сигилий) на деспот Алексий Слав, дадена на манастира “Св.Богородица” в гр. Мелник. Съхранява се във Ватопедския манастир на Атон (Света Гора). В нея Алексий Слав пише, че имал за седалище отначало Цепина, а после Мелник.
-Плиоценския парк –пет милиона години назад във времето-изгубения свят на мастодонтите.
-Църква „Св Пророк Илия“ в село Дорково
12.30 часа. Обяд във Вила Вучев
В двора на вилата ще Ви очаква сервиран лек обяд приготвен от екологично чисти и подбрани продукти от региона.
13.30 часа. Отписване от Вила Вучев и отпътуване

Допълнително Велинград предлага и разнообразни развлечения като:
Спа услуги, посещение на минерални бани, риболов, езда в планината с водач, организиране на лов (според сезона), тенис на корт, планинско колоездене, картинг, стрелба с лък, посещения на исторически и културни забележителности, винен туризъм, посещение на пещера Лепеница, тракийски светилища и много други.
Ще се радваме да Ви помогнем предварително да си уговорите колкото се може повече от тези развлечения.
Осведомете ни как бихме могли да Ви бъдем от помощ да превърнете Вашето въображение в реалност.
При заявка ние от Вила Вучев ще организираме за Вас трансфери от/до летище София (120 лева в посока за до 8 гости) или друга желана дестинация. Имаме на разположение шофьори говорещи и английски и два нови и модерни пътнически микробуси с по осем места всеки.