Villa Vuchev – home office

Your Reservation
Check In
Night
Check Out
Rooms
Room 1
Adults
Children

Villa Vuchev – home office

 

Пряка слънчева светлина, зеленина навсякъде, разнообразна храна, топли и студени напитки, басейн и джакузи с проточна гореща минерална вода.  Не, това не е само градината на Вила Вучев във Велинград, но и работно място – вашето, на вашите служители и колеги във VILLA VUCHEV – HOME OFFICE. Иновативно Home office решение, което съчетава в хармония прекрасни условия за работа и почивка.

 
Работно място, което прави хората по-здрави
 

Между работните сесии ще имате непосредствен достъп до разходки сред природата и красотата на Родопите, до гореща минерална вода в басейна и джакузитата дори и в снежни дни, до посещения на масажисти, висококачествени и подбрани еко храни и напитки от региона и дискретен обслужващ персонал на разположение.

След една работна седмица или дълъг уикенд във Вила Вучев Вие и вашите колеги ще се чувствате изпълнени с жизнена енергия и готови да срещнете предизвикателствата и рутината на ежедневието.

 

За работната среда са осигурени:

 

Спокойствие и тишина; Чист въздух и добро наспиване; Два резервирани източника на високоскоростен интернет от различни доставчици с реални IP адреси; Професионални 24” FHD монитори, мишки, клавиатури и headset в допълнение към вашите преносими компютри; Принтер, ксерокс и скенер + консумативи; Wi-Fi покритие на цялата територия на вилата, басейна и прилежащия двор; LCD телевизори в общите помещения, подходящи за конферентни цели и във всяка спалня; Набор от кабели и преходници за връзка към телевизори и монитори;

 

По време на престоя са включени:

 

Обилна домашно приготвена от подбрани местни еко и био продукти закуска

Напитки без ограничение на количеството за консумация:

кафе еспресо; висококачествен вносен и български чай; безалкохолни газирани напитки (продукти на Coca Cola); газирана вода /сода/; трапезна минерална вода; освежителни домашни сокове от горски плодове – арония, къпина, боровинка, малина, бял бъз и други

Домашно приготвен сметанов сладолед и пресни плодове

Ползване на велосипеди и пешеходни щеки

ДДС, туристическа такса и застраховка

 

Допълнителни услуги (по заявка):

 

Професионален масаж във вилата; Вечери и обяди от екологични местни продукти; Организиране на пикник в планината; Тенис на корт – инструктор, корт, топки и ракети; Езда с инструктор в планината; Полети с делтапланер над Родопите.