За нас

Добре дошли във VILLA VUCHEV

Една луксозна вила в Западните Родопи

VILLA VUCHEV е пет звездна елегантна вила със собствен стил, излъчваща уют с обзаведените си с вкус комфортни стаи във Велинград, България . Тази луксозна вила се намира в красивата Родопи планина на 700 метра надморска височина, в едно от най-добрите места за почивка в Европа – Спа столицата на Балканите.

VILLA VUCHEV е наградена в световния конкурс Global Tourism Awards в категорията BEST PRIVATE VILLA IN BULGARIA за 2022 г.

VILLA VUCHEV е наградена в световния конкурс Global Tourism Awards в категорията BEST LUXURY BOUTIQUE VILLA за 2021 г.

VILLA VUCHEV е наградена в световния конкурс MUSE Hotel Awards в категорията ЛУКСОЗНА УЕЛНЕС ВИЛА за 2020 г.

VILLA VUCHEV е наградена в световния конкурс TRAVEL & HOSPITALITY AWARDS в категорията БУТИКОВА ВИЛА за 2020 г.

VILLA VUCHEV е наградена в световния конкурс World Luxury Hotel Awards в категорията LUXURY PRIVATE VILLA 2018 – BULGARIA.

VILLA VUCHEV е наградена в световния конкурс World Spa Awards в категорията BULGARIA’S BEST HOTEL SPA за 2017 г.

VILLA VUCHEV е наградена в световния конкурс World Luxury Hotel Awards в категорията LUXURY WELLNESS VILLA 2017 – EASTERN EUROPE.

В световния конкурс LUX Hospitality Awards на британското списание “LUX magazine” VILLA VUCHEV спечели наградата за Luxury Holiday Villa of the Year 2017 – Bulgaria

VILLA VUCHEV е наградена в световния конкурс World Luxury Hotel Awards в категорията LUXURY PRIVATE VILLA 2017 – BULGARIA.

VILLA VUCHEV е носител на престижните награди “Бутикова Вила” за 2016 година на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация – BHRA.

VILLA VUCHEV е носител на наградата за “СПА туризъм” за 2016 г. на Балканските награди за туристическата индустрия – BATI.

VILLA VUCHEV е наградена със ЗЛАТЕН ПРИЗ в категория THE BEST 5-STAR BOUTIQUE VILLA за 2016 година от списание Туризъм и отдих.

“Hotel of the year awards” награди VILLA VUCHEV с отличието BEST LUXURY SPA VILLA EUROPE – 2016/17 г.

VILLA VUCHEV е наградена в световния конкурс World Luxury Hotel Awards в категорията LUXURY PRIVATE POOL VILLA 2017 – BULGARIA.

VILLA VUCHEV е носител на престижните награди “Бутикова Вила” за 2015 година на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация – BHRA.

VILLA VUCHEV е член на престижната класация TOP 100 HOTEL WORLDWIDE за 2016/17 година.

Каним Ви в прекрасно озеленения двор с топъл минерален басейн и барбекю, релаксиращия център със сауна и джакузи и трапезарията с подбрани вина, за да преживеете една незабравима почивка.

“Вила Вучев” се намира в едно от най-прекрасните места в България – град Велинград в Западните Родопи. Градът има планински климат-лятото е прохладно, а зимата мека. Велинград е един от най-безоблачните градове в България.

Водни ресурси в района на Велинград – реки, карстови и минерални извори – има в изобилие. Във Велинград са съсредоточени едни от най-богатите в България хидротермални находища. Минералните извори (80 на брой), мекият климат и прекрасната природа са голямото богатство на града. Велинград е един от най-големите балнеологични курорти в България и е известен като “СПА столицата на Балканите”.