BATI наградиха Вила Вучев за “СПА туризъм” за 2016 г.

Your Reservation
Check In
Night
Check Out
Rooms
Room 1
Adults
Children

BATI наградиха Вила Вучев за “СПА туризъм” за 2016 г.

Вила Вучев в град Велинград за втора поредна година бе отличена с приза от Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация (БХРА) за „Най-добра бутикова вила“ за 2016 г.

Управителя на Вила Вучев г-н Ивайло Николов :
„Благодаря на Българската Хотелска и Ресторантьорска Асоциация, че оценяват за втора поредна година усилията на екипа на „Вила Вучев“ за налагане на един нов и различен туристически продукт на българския пазар.
Разбира се тук е мястото да отчета подобряването на работата през последната година на Регионалното ни сдружение с председател г-н Златанов, като част от БХРА както и общата ни съвместна дейност с Общинска администрация в нашия град в лицето на Кмета на града д-р Коев за налагането на Туристическа дестинация Велинград и район Западни Родопи и осезаемото подобряване на бизнес резултатите в района.
Вашата висока оценка ни стимулира да продължим усилията с нашите колеги от Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите – Велинград и Западни Родопи за постигане на целта по създаването на еталон на работещо регионално браншово сдружение в България в рамките на БХРА. „